Hoe werkt het?

Wij verstrekken voer, mogelijk ook speeltjes, dekens, manden en alles wat ons wordt aangereikt.

Het voer wordt eenmaal per twee weken aan de cliënten verstrekt, bestemd voor twee weken.

Het is een aanvulling op het voer dat u zelf al verstrekt en is zoveel mogelijk afgestemd op het dier waaraan het wordt gegeven.

Wij zijn gehuisvest bij kledingbank MEVE, Dijkwater 3 in Meerzicht.  Aangezien wij daar te gast zijn, moeten er wel regels worden gesteld en deze dienen uiteraard te worden nageleefd, willen wij hun gastvrijheid niet verliezen.

Bij het afhalen van het voedsel kunnen er in het gebouw geen honden mee genomen worden. In de kledingwinkel lopen ook vaak kleine kinderen. Deze kinderen kunnen worden afgeschrikt als zij honden zien.

Mocht u onverhoopt het voer niet kunnen afhalen, wilt u dan tevoren even bellen of mailen. U kunt ook iemand schriftelijk machtigen.

Naam en handtekening van cliënt en de naam en handtekening van gemachtigde(n) zijn daartoe vereist. Op vertoon van dit bewijs zal het diervoer meegegeven worden.

Indien het voer drie keer achter elkaar niet wordt afgehaald, zonder afmelding, vervalt de overeenkomst en kunnen wij u niet meer helpen.

 

Eventueel bezorgen van het diervoer

Uitsluitend voor mensen die niet in staat zijn het benodigde voer zelf af te halen, is de mogelijkheid tot bezorgen aanwezig.