Voedselbank voor Dieren Vaassen e.o.

 

Kim van Essen en Marilynn van Dam-Babin zijn in september 2018 van start gegaan met een voedselbank voor dieren in Vaassen.

Vanwege het succes van de Voedselbank voor dieren in Zoetermeer, heeft Marilynn in Vaassen, waarnaar zij inmiddels is verhuisd, besloten ook daar een voedselbank voor dieren te starten.

Mensen die ingeschreven staan bij de voedselbank voor mensen komen in aanmerking voor de voedselbank voor dieren. Zo ook degenen die te maken hebben met schuldhulpverlening of een bewindvoerder hebben toegewezen gekregen. De regels van Vaassen e.o. wijken niet af van die in Zoetermeer.

Cliënten uit de Gemeente Epe en omgeving kunnen zich aanmelden. De cliënten van buiten Vaassen gaan wij, in overeenstemming met de cliënten, aan elkaar koppelen, waardoor het ophalen van het voer, gezamenlijk wordt gedaan waardoor de kosten en tijd worden verdeeld.

Het voer wordt elke twee weken verstrekt. Op verzoek ook per 4 of 6 weken.

Dus lieve mensen, als u geen cliënt bent, ondersteun ons, doneer voer, dat wij nu al van diverse mensen hebben mogen ontvangen, voor degenen die onze hulp nodig hebben. Laat het ons weten.

Voor donaties zijn wij telefonische te bereiken op onderstaand nummer.

U kunt ons bereiken: